Educació musical: Cantania. Concert de Santa Cecília. Concert de Nadal.  Dansa Ara

 

La música és un llenguatge artístic que permet expressar sentiments, emocions, vivències i a la vegada és una mitja de comunicació i relació amb els altres.

Treballem la música de manera molt pràctica. Des de P3 amb la mestra especialista. A l'educació infantil la música és molt vivencial. A partir de primària es van introduint ja diferents aspectes del llenguatge musical.

Fem servir la veu i alhora experimentem amb instruments musicals. Amb la música aprenem a gaudir de la veu, dels espectacles musicals, dels sons, treballem el ritme, la dansa, el gest, el moviment, els sons, el cant en grup i comencem a endinsar-nos el món dels grans compositors.

A l'escola, la música hi és present en molts moments:

  • Dia de la Pau (nens i nenes de 6è són els dinamitzadors de la cançó treballada)
  • Concert de Santa Cecília. Educació Infantil on els familiars són convidats
  • Concert de Nadal. Tots els cursos de primària on els pares són convidats.
  • Danses de Primavera on tots els alumnes participen, és obert a les famílies.
  • Flashmob de sant Andreu alumnes de 5è

          

L'escola participa en diferents actes organitzats per entitats de la ciutat com són:

  • Cantània. Activitat participativa. Alumnes de 5è
  • Dansa Ara

Ambdues activitats tenen diferents fases d'actuació: sessions de formació amb el professorat, treball del professorat a la seva aula i concerts finals interpretats per l'alumnat inscrit. Durant tot el curs escolar es treballa tant des de l'organització com des de l'escola.

A més a més tots els cursos assisteixen a espectacles musicals en diverses sales, teatres de la ciutat com són l'Auditori, Palau de la Música, Petit Liceu /Gran Teatre del Liceu...